Pa de pita

El pa de pita és un tipus de pa tou originari del pròxim orient que sovint es cou a les parets dels forns i es pot fer amb molla o buit de manera que és molt fàcil omplir-lo amb els ingredients que més ens vingui de gust.

És un acompanyament perfecte per a tot tipus de menjars i sopars i el pots servir com a part de l’esmorzar juntament amb melmelada i mantega, també s’utilitza moltíssim amb cremes libaneses , per servir kebabs o falafel.

Un basiquín, jo me l’omplo de brie i el poso a la torradora 😉

Sense gluten, vegana

Per 4 persones
Temps: 40 minuts
Ingredients:

  • 2 tasses de farina sense gluten
  • 2 culleradetes de llevat químic
  • ½ culleradeta de bicarbonat de sodi
  • ½ culleradeta de sal
  • 1 tassa de llet d’ametlles
  • 1 cullerada d’oli
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és sep-2020-1-300x75.png

Elaboració:

PAS 1: En bol gran mescla la farina, el llevat, el bicarbonat i la sal.

PAS 2: Afegeix la llet tebia i l’oli, mescla fins que s’integri (no la mesclis molt).

PAS 3: Fer boles de massa i dona-li forma les pites sobre paper encerat amb les mans.

PAS 4: Col.locar les pites en una safata de forn.

PAS 5: Forjeja a 250° de 10 a 14 minuts, fins que les pites s’inflin i quedin una mica dauradetes, donar-lis la volta i fornejar uns altres 3-4 minuts.

Bon profit!

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és sep-2020-1-300x75.png

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie