Continuem publicant pizzes. Aquesta sense gluten i vegetariana.
Per 2 ò 4 bases
Temps: 90 min
Ingredients:
Per fer la massa:
Per fer la pizza:
Preparació:
PAS 1: Mesclar tots els ingredients amb les mans. Un cop fet tapar la mescla i deixar reposar de 30 min a 1 hora.
PAS 2: Ens untem les mans en oli i dividim la pasta en 4 boles.
PAS 3: Posem una mica d’oli al paper de parafina i estirem la pasta. Si volem massa fina amb una bola fem, si volem una base normal agafem 2 boles.
Aquesta vegada hem fet una massa fina. Menys pasta i més estirada.
PAS 4: Posem una capa de tomàquet fregit i espolvorem amb orenga. Seguidament posem el formatge ratllat, damunt els xampinyons tallats a làmines, el tomàquet tallat a rodanxes i les olives negres també tallades a rodanxes i acabem de guarnir amb el bitxo talladet petit i una mica més d’orenga.
PAS 4: Després coure al forn a 220º – 240º fins que estigui cuita. Atenció, no enrrosseix com una farina normal. Queden les vores sequetes i esponjosa la resta.
Bon Profit!