Tartaletes d’ou de guatlla amb sobrassada i caviar

Una altra variant d’aquestes tartaletes tan senzilles de fer i tan bones com festives.

Per 6 persones
Temps: 30 min.
Ingredients:

  • -Mini tartaletes
  • -Ous de guatlla
  • -Sobrassada
  • -Caviar

Elaboració:

PAS 1: Mentres es calenta el forn, col.loquem paper vegetal a la safata del forn i damunt hi anem col.locant les tartaletes.
PAS 2: Amb una cullereta de cafè agafem una punteta de sobrassada i la posem a cada tartaleta, ha de ser petita que sinó es sobreexeix l’ou.
PAS 3: Després amb una cullereta trenquem l’ou per un cantó i treiem la closca amb compte. El deixem caure damunt de la tartaleta, també amb una cullereta de cafè li acabem de posar una punteta de caviar.
PAS 4: Un cop fet el més imporant, col.loquem la safata al forn i deixem que es facin els ous sense que quedi cuit el rovell!
PAS 5: Treiem del forn i quan sigui fred ho col.loques a la safata on els serviràs.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie