Foie amb confitura de taronja

Un altre aperitiu estrella. Tens l’èxit assegurat. Assegura’t que sigui foie, no micuit i la confitura agafa-la de qualitat que es nota la diferència.
Segons el que et vulguis gastar, pots comprar-lo al mercat ò al súper. El rodó que vam servir nosaltres anaba sencer i el vam comprar al Carrefour. Per guiar-vos amb el tamany mireu els coberts i la copa, feien uns 4 dits de diàmetre.

Per 10 persones
Temps: 10 min.
Ingredients:

  • – Foie
  • – Confitura (taronja, figues, mores, aranyons, ….)
  • – Pots guarnir p.e. amb fruitetes del bosc si agafes la de mores o la d’aranyons. Taronja confitada si agafes de la taronja. (Nosaltres no la vam posar, que la teniem a punt i feta casolana perque ens la reservavem pel tronc de Nadal)

Elaboració:

PAS 1: Tallar el tronc de foie i repartir-lo al plat on el servirem.

PAS 2: Al mig, en aquest cas el bol ja va enganxat al plat, posarem la confitura.
També el pots posar en una safata i fer muntonets de confitures variades.

PAS 3: A banda posarem una panera amb tota mena de torradetes.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie