Tomàquets secs en oli especiat

Els tomàquets secs milloren el sabor àcid que ténen. Agafa tomàquets dolços. Per millor higiene dels aliments, fem servir all sec en comptes de cru.

Per 4 persones
Temps:
30 min.
Ingredients:

  • – Tomàquets sec
  • – 1 cullerada de vinagre de poma
  • – Oli d’oliva
  • – 2 fulles de llorer
  • – 1 culleradeta de alfàbrega seca
  • – 1 culleradeta d’orenga sec
  • – 1 culleradeta de pebre
  • – 1 culleradeta d’all en pols

Elaboració:

PAS 1: Posa una olla d’aigua a bullir. Quan arrenqui el bull apaga el foc i  i afegeix el vinagre.

PAS 2:  Renta les herbes i neteja bé el pot on guardaràs les herbes.

PAS 3: Posa els tomàquets a l’aigua i cuina’ls 20 minuts a foc lent. Passat el temps escórre’ls amb el colador i esten-los en un paper de cuina.

PAS 4: No els espremis amb les mans, deixa’ls assecar de manera natural com a mínim 3 hores.

PAS 5: Posar els tomàquets al pot junt amb les herbes aromàtiques i afegim oli d’oliva fins que els tomàquets quedin submergits.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és farmseparadormanopla-300x57.png

Bon Profit!

image_print
Comparteix si t'agrada:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Català CA Español ES English EN Français FRDeutsch DE
Scroll Up