Cargols a la llauna. Uns altres

Va ser una gran reunió gastronòmica catalana-uruguaya, ja que també es van fer cargols amb picada i corder empalat.

Per a 10 persones
Temps: 25 min.
Ingredients:

  • – 2 kg de cargol bové
  • – Sal grossa
  • – Pebre negre
  • – Pebre vermell picant
  • – Oli d’oliva
  • – Conyac o whisky

Elaboració:

PAS 1: Rentar bé els cargols.

PAS 2: Posar-los de cap per avall damunt d’una paella ben gran on hi haurem posat prèviament sal grossa.

PAS 3: Hi afegim una mica de sal, pebre negre, pebre vermell i un rajolí d’oli. Quan comencin a treure baba que sembla que bullen els hi falta molt poc.

PAS 4: Els hi tirem un raig de conyac o whiskey i es flambejen 3 minuts i es treuen.
Us llepareu els dits!!

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie