Per no fer la mateixa recepta que faig amb el senglar, aquesta la vaig fer amb ceps i també va quedar molt bona.
Per 4 persones
Temps: 3 hores i mitja
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Netegem bé la carn i la tallem a daus. La posarem un parell d’hores amb vi rosat i les herbes.
PAS 2: A la vegada posem els bolets (que son secs) en remull.
PAS 3: Quan tinguem la carn neta la deixem que s’escorri i la salem.
PAS 4: A la cassola hi fiquem oli i quan sigui ben calent hi anem tirant els talls que es facin rossos i els treiem.
PAS 5: Després farem un sofregit de ceba fosc i quan el tinguem fet hi tornem a afegir el cabirol.
PAS 6: A partir d’ara ja li podem posar totes les herbes, un raig de vi rosat i quan s’hagi evaporat el vi li afegim una mica d’aigua. També podem afegir-hi els ceps i una mica del suc. Tapem la cassola i que faci xup xup 2 hores.
Anirem vigilant que no es quedi sense suc.
PAS 7: Ara ens faltarà afegir la patata pelada i tallada a trossets i la deixarem coure mitja hora més.
PAS 8: Rectificarem de sal i ja estarà llest.
Espero que us hagi agradat la recepta. Es per variar i no fer l’estofat de sempre o el fricandó de sempre.
Bon Profit!