Estofat de cabirol amb ceps

Per no fer la mateixa recepta que faig amb el senglar, aquesta la vaig fer amb ceps i també va quedar molt bona.

Per 4 persones
Temps: 3 hores i mitja
Ingredients:

  • – 800 gr Cabirol
  • – 2 cebes
  • – 4 patates
  • – Herbes aromàtiques: fines herbes i 2 fulles de llorer
  • – Vi rosat
  • – Ceps
  • – Aigua, oli i sal

Elaboració:

PAS 1: Netegem bé la carn i la tallem a daus. La posarem un parell d’hores amb vi rosat i les herbes.

PAS 2: A la vegada posem els bolets (que son secs) en remull.

PAS 3: Quan tinguem la carn neta la deixem que s’escorri i la salem.

PAS 4: A la cassola hi fiquem oli i quan sigui ben calent hi anem tirant els talls que es facin rossos i els treiem.

PAS 5: Després farem un sofregit de ceba fosc i quan el tinguem fet hi tornem a afegir el cabirol.

PAS 6: A partir d’ara ja li podem posar totes les herbes, un raig de vi rosat i quan s’hagi evaporat el vi li afegim una mica d’aigua. També podem afegir-hi els ceps i una mica del suc. Tapem la cassola  i que faci xup xup 2 hores.
Anirem vigilant que no es quedi sense suc.

PAS 7: Ara ens faltarà afegir la patata pelada i tallada a trossets i la deixarem coure mitja hora més.

PAS 8: Rectificarem de sal i ja estarà llest.
Espero que us hagi agradat la recepta. Es per variar i no fer l’estofat de sempre o el fricandó de sempre.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie