Carpaccio d’ànec

Un altre carpaccio. Com que no és un plat que es faci sovint, sempre té èxit per la seva lleugeresa i aparença festiva.

El pa de la foto conté gluten perque és d’abans de detectar-me la celiaquia.

Per a 4 persones

Temps: 30 min. de congelador + 10 min. de preparació

Ingredients:

  • – 1 magret d’ànec
  • – 1 manat de cibulet
  • – 1 raig d’oli d’oliva i sal
  • – Confitura de taronja
  • – Torradetes normal o sense gluten
  • – Formatge ratllat sec (opcional)

Elaboració:

PAS 1: Netegem de greix, impureses i venes el magret. El posem una estona al congelador i quan sigui prou dur el tallem a l’amines ben fines i les anem col.locant al plat.

PAS 2: Amanim amb un polsim de sal, oli i cibulet tallat petit. Decorem amb les torradetes i la confitura.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie