És un esmorzar que permet variar el cereal pel que més us agradi; arròs, blat, cuscús, quinoa, ordi, blat sarraí, blat de moro / polenta, mill,…
El podeu acompanyar amb fruita saltada; prova la poma o la pera, afegiu préssecs o plàtan madur, en lloc d’això, escampeu unes panses o dàtils per sobre.
Sense gluten, vegana
Ayurveda, Kapha, Vata, Pitta
Per 2 persones
Temps: 20 minuts
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Combineu arròs, sal i aigua. Poseu a ebullició, reduïu el foc i deixeu-ho coure a foc lent. Afegiu llet de soja i espècies. Just abans de servir-ho, afegiu-hi xarop d’auró o mel i nabius per sobre.
PAS 2: Si voleu, podeu afegir la fruita trossejada pel damunt.
Descobriu el vostre tipus de dosha aquí .
Opcional: servir amb fruita saltejada. Els suggeriments de dosha són els següents:
*Podeu utilitzar cereals cuits; només cal afegir llet de soja i seguir la resta de instruccions.
Vata: arròs, blat, cuscús, quinoa
Pitta: blat, arròs, ordi
Kapha: kasha de blat sarraí, polenta de blat de moro, mill, sègol, civada, ordi sencer
Bon profit!