Espaguetis a la carbonara

Un altre d’aquells plats de pasta que tan ens agraden i senzills i ràpids de fer.

Per a 4 persones
Temps: 15 min.
Ingredients:

  • – 320 fr d’espaguettis normals o sense gluten
  • – 3 talls de pernil salat o 50g. a daus
  • – 4 ous
  • – 250 gr. de crema de llet
  • – 50 gr. de formatge ratllat
  • – Sal i pebre

Elaboració:

PAS 1: Es posa l’aigua al foc, s’hi tira la sal i, quan arrenqui el bull, hi tirem els spaguettis. Els coem els 9-10 minuts. Si els fem sense gluten els hem d’esbandir amb aigua calenta un cop bullits perque perdin el midó però no es refredin.

PAS 2: Tallem els talls de pernil salat i els saltem a la paella sense res mes i reservem

PAS 3: Mentres, batem els ous en un bol i hi afegim la crema de llet, el formatge ratllat, el pernil salat, sal i pebre. Ho remenem bé, i..

PAS 4: Quan estiguin els espaguettis els escorrem i aboquem al bol. Remenem bé i ja podem servir. És un plat de fer i menjar.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.