Es que per poc que puc, l’arròs de conill sovinjeta molt a casa, amb diferents tipus de bolets, sol, amb caragols, …
Per 4 persones
Temps: 1 hora
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Sala i emprebra el conill trossejat a la cassola calenta amb oli de tòfona. Quan sigui ben ros el reservem.
PAS 2: Fem un sofregit fosc amb la ceba i quan és quasi rossa i afegim l’all i com que es fa molt ràpid, sino l’all es crema, ja hi afegim el tomàquet ratllat.
PAS 3: Mentres posem els bolets en aigua calenta. Quan ens sembli que ja està cuit el tomàquet i li tirem un raig de conyac, les herbes, la pols de cep i els moixernons.
PAS 4: Remenem i esperem que s’evapori l’alcohol i llavors hi tirem l’aigua dels moixernons i una mica més.
PAS 5: Tapem i ho deixem coure tot uns 20 minuts, afegint miques d’aigua, de tant en tant.
PAS 6: Quan hagi passat el temps acabem de reduïr el suc i llavors ja li tirem l’arròs. Remenem perquè agafi gust i es sofregeixi una mica.
PAS 7: Llavors li tirem l’aigua calenta, li afegim la sal, remenem i que arrenqui el bull. Afluixem el foc sense trencar el bull i ho deixem coure tot uns 14 minuts.
PAS 8: Un cop cuit, apaguem el foc i ho tapem perquè reposi durant 5 minuts més.
Si el vols per més tard, espera a tirar l’arròs a l’últim moment que si no esclata i no val res.
Bon Profit!