Cuinem mexicà! A les nenes els encanta i als grans també. Ja les faig de manera que cadascú se la faci al seu gust, així eviten el picant.
Per 6 persones
Temps: 1 hora i 30 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Tallem a tires fines i llargues el pollastre. També tallem una ceba petita a tires fines. Salem.
PAS 2: Calentem una paella i afegim un raig d’oli. Sofregim el pollastre junt amb la ceba. Quan sigui cuit, reservem. No volem que ens quedin molt eixuts.
PAS 3: Tallem a tires fines els bistecs i la ceba. Salem i seguim el mateix procediment que el pollastre. Després reservem.
PAS 4: Tallem el pebrot a tires llargues i en una paella amb oli i una mica d’aigua els anem coent. Al principi tapats perque quedi melós. I amb l’aigua perque no se’ns rossegi, no ens interessa.
PAS 5: Pelem els tomaquets que ens queden i els tallem a grills petits.
PAS 6: Posem tots els plats a taula, el guacamole, el pollastre, el bistec, el pebrot, el tomàquet, els nachos, les tortillas,… i la resta de salses.
Bon Profit!