Fajitas de pollastre i vedella amb guacamole

Cuinem mexicà! A les nenes els encanta i als grans també. Ja les faig de manera que cadascú se la faci al seu gust, així eviten el picant.

Per 6 persones
Temps: 1 hora i 30 min.
Ingredients:

  • – 10-12 tacos o tortillas de blat (si les vols sense gluten, les he trobat d’aquella marca tan coneguda que ara també les fa més petitones i tovetes)
  • – 3 pits de pollastre
  • – 2 bistecs de vedella
  • – 2 cebes
  • – Guacamole
  • – 1 pebrot verd
  • – 1 pebrot vermell
  • – 1 bossa de nachos sense gluten
  • – 1 pot de salsa de formatge suau
  • – 1 pot de salsa de tomàquet suau
  • – 1 pot de salsa de tomàquet picant
  • – Jalapeños
  • – Tabasco
  • – Oli i sal

Elaboració:

PAS 1: Tallem a tires fines i llargues el pollastre. També tallem una ceba petita a tires fines. Salem.

PAS 2: Calentem una paella i afegim un raig d’oli. Sofregim el pollastre junt amb la ceba. Quan sigui cuit, reservem. No volem que ens quedin molt eixuts.

PAS 3: Tallem a tires fines els bistecs i la ceba. Salem i seguim el mateix procediment que el pollastre. Després reservem.

PAS 4: Tallem el pebrot a tires llargues i en una paella amb oli i una mica d’aigua els anem coent. Al principi tapats perque quedi melós. I amb l’aigua perque no se’ns rossegi, no ens interessa.

PAS 5: Pelem els tomaquets que ens queden i els tallem a grills petits.

PAS 6: Posem tots els plats a taula, el guacamole, el pollastre, el bistec, el pebrot, el tomàquet, els nachos, les tortillas,… i la resta de salses.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie