Pollastre a la cocotte

És un plat molt senzill de fer i saborós. Es cou en una cocotte, olla d’origen francès, però si no es té, mentres cuinis amb una cassola ben tapada, es pot fer igualment.

Per 4 persones
Temps: 1 hora
Ingredients:

  • – 1 pollastre trossejat
  • – 1 ceba
  • – 4 patates
  • – 4-5 alls
  • – 2 fulles de llorer
  • – Herbes de provença
  • – 1 raig de whisky
  • – Oli, sal i pebre

Elaboració:

PAS 1: Salem i empebrem els talls. Espolsem amb les herbes.

PAS 2: Posem la cocotte al foc i quan sigui calenta afegim un raig d’oli i rossem el pollastre.

PAS 3: Mentres tallem la ceba a bocins grans i les patates igual.

PAS 4: Un cop ros el pollastre, afegim la ceba i la patata. El llorer, els alls i el raig de wisky. Deixem que evapori l’alcohol.

PAS 5: Afegim mig gotet d’aigua i tapem. Deixem coure una mitja hora.
Al coure’s amb la tapa fa que el gust de les verdures, tall i herbes quedi tot lligat. A més, al no deixar evaporar el líquid, deixa una salsa molt gustosa.

Bon Profit!

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie