És un plat molt senzill de fer i saborós. Es cou en una cocotte, olla d’origen francès, però si no es té, mentres cuinis amb una cassola ben tapada, es pot fer igualment.
Per 4 persones
Temps: 1 hora
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Salem i empebrem els talls. Espolsem amb les herbes.
PAS 2: Posem la cocotte al foc i quan sigui calenta afegim un raig d’oli i rossem el pollastre.
PAS 3: Mentres tallem la ceba a bocins grans i les patates igual.
PAS 4: Un cop ros el pollastre, afegim la ceba i la patata. El llorer, els alls i el raig de wisky. Deixem que evapori l’alcohol.
PAS 5: Afegim mig gotet d’aigua i tapem. Deixem coure una mitja hora.
Al coure’s amb la tapa fa que el gust de les verdures, tall i herbes quedi tot lligat. A més, al no deixar evaporar el líquid, deixa una salsa molt gustosa.
Bon Profit!