Fideus negres

És un plat que es fa igual que l’arròs negre però amb fideus “cabellín”. Ahhh! I està súper bò.

Per 2 persones
Temps:  30 min.
Ingredients:

  • – 2 tasses de fideus del nº 0 o fideus sense gluten si fem per celiacs
  • – 2 bossetes de tinta de calamar
  • – 1 sepia
  • – 1 ceba
  • – Fumet de peix
  • – Sal, oli i 3 alls
  • – 1 cayena
  • – 6 Llagostins

Elaboració:

PAS 1: Netegem i pelem la sepia. La tallem la sepia ben petita i la sofregim.

PAS 2: Després tallem la ceba, també, ben petita i fem un sofregit fosc.

PAS 3: Hi afegim l’all tallat ben petit i la caiena. Quan us sembli que ja està prou fet, sense cremar-se, hi afegiu els fideus i el fumet.

PAS 4: De tinta li poso 2 sobres, suposo que va a gust de casdascú. Es cou com si féssis fideuà, no cal gaire temps per coure els “cabellín”. Queden tovets i melosos. I molt gustosos! Ah! Que em deixo afegir els llangostins.

PAS 5: Pelem els llagostins i els afegim a la cassola junt quan tirem la tinta. Acabem de coure.

Si els feu sense gluten han de ser fets i menjats, sino no valen res. I deixar-los algo més caldosos.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie