És un plat que es fa igual que l’arròs negre però amb fideus “cabellín”. Ahhh! I està súper bò.
Per 2 persones
Temps: 30 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Netegem i pelem la sepia. La tallem la sepia ben petita i la sofregim.
PAS 2: Després tallem la ceba, també, ben petita i fem un sofregit fosc.
PAS 3: Hi afegim l’all tallat ben petit i la caiena. Quan us sembli que ja està prou fet, sense cremar-se, hi afegiu els fideus i el fumet.
PAS 4: De tinta li poso 2 sobres, suposo que va a gust de casdascú. Es cou com si féssis fideuà, no cal gaire temps per coure els “cabellín”. Queden tovets i melosos. I molt gustosos! Ah! Que em deixo afegir els llangostins.
PAS 5: Pelem els llagostins i els afegim a la cassola junt quan tirem la tinta. Acabem de coure.
Si els feu sense gluten han de ser fets i menjats, sino no valen res. I deixar-los algo més caldosos.
Bon Profit!