Aquest arròs es fa tant a poc a poc i amb tants ingredients que combinen tant bé. Queda boníssim! i si a més el fas a la brasa encara més.
Per 19 persones
Temps: 1 hora i 40 min (és feta a la brasa)
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Salem i empebrem els talls i els possem a la paella a rossar. Quan siguin ben rossos els treiem i els deixem a banda.
PAS 2: Mentres tallem ben petitons els pebrots, els alls i la ceba.
PAS 3: Posem oli a la paella i fiquem la ceba a sofregir.
PAS 4: Quan tinguem un sofregit fosc afegim els pebrots
PAS 5: Mentres hem anat a collir les herbes aromàtiques.
PAS 6: Tirem l’all i quan estigui una mica fet ja hi afegim la tomaca.
PAS 7: Quan tinguem el sofregit fet hi afegim de nou els talls, les herbes i caldo per acabar de coure el tall.
PAS 8: Deixem que faci xup-xup uns 20 minuts mínim
PAS 9: Ara ja podem afegir l’arròs
PAS 10: Sofregim una mica i acabem d’afegir el caldo
PAS 11: Quan estigui fet, traiem la flama i només amb poca brasa deixem coure 8 minuts més l’arròs, que s’acabi de beure el suc i que façi crosta. Si el fas així, no pateixis que no es passa. Els grans queden solts i l’arròs….Exquisit!
Bon Profit!