Paella d’arròs de muntanya

Aquest arròs es fa tant a poc a poc i amb tants ingredients que combinen tant bé. Queda boníssim! i si a més el fas a la brasa encara més.

Per 19 persones
Temps: 1 hora i 40 min (és feta a la brasa)
Ingredients:

  • – 2 kg d’arròs
  • – 1 pebrot vermell
  • – 1 pebrot verd
  • – 3 cebes
  • – 2 caps d’alls
  • – 4l de Caldo
  • – 3l d’aigua
  • – 1 conill
  • – 300gr de costelles de porc
  • – 7 cuixetes de pollastre
  • – Llorer, farigola, romer
  • – Ceps en llauna
  • – 800 gr de tomaquet
  • – Pebre vermell dolç
  • – Sal, pebre i oli d’oliva

Elaboració:

PAS 1: Salem i empebrem els talls i els possem a la paella a rossar. Quan siguin ben rossos els treiem i els deixem a banda.

PAS 2:  Mentres tallem ben petitons els pebrots, els alls i la ceba.

PAS 3:  Posem oli a la paella i fiquem la ceba a sofregir.

PAS 4:  Quan tinguem un sofregit fosc afegim els pebrots

PAS 5: Mentres hem anat a collir les herbes aromàtiques.

PAS 6:  Tirem l’all i quan estigui una mica fet ja hi afegim la tomaca.

PAS 7:  Quan tinguem el sofregit fet hi afegim de nou els talls, les herbes i caldo per acabar de coure el tall.

PAS 8:  Deixem que faci xup-xup uns 20 minuts mínim

PAS 9:  Ara ja podem afegir l’arròs

PAS 10:  Sofregim una mica i acabem d’afegir el caldo

PAS 11: Quan estigui fet, traiem la flama i només amb poca brasa deixem coure 8 minuts més l’arròs, que s’acabi de beure el suc i que façi crosta. Si el fas així, no pateixis que no es passa. Els grans queden solts i l’arròs….Exquisit!

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie