Hem repetit paella amb altres ingredients. Aquest arròs es fa tant a poc a poc i amb tants ingredients que combinen tant bé. Queda boníssim! i si a més el fas a la brasa encara més.
Per 19 persones
Temps: 3 hores entre preparació i cocció (a la brassa)
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Es salen i empebren els talls i s’enroseixen a la paella. Quan estan ben rossos es treuen i es deixen a banda.
PAS 2: Mentres tallem els pebrots i els alls a bocinets ben petits, ratllem la ceba, tallem la carxofa, les bajoques i els espàrrecs verds.
PAS 3: Fiquem una mica d’oli a la paella i hi afegim la ceba i fem un sofregit fosc.
PAS 4: Hi afegim els alls i després els espàrrecs. Compte, els farem una mica a banda del sofregit. Volem que es facin i deixin anar gust, però com que son molt gustosos no volem que ens matin els altres gustos. Quan veiem que estan fets els treurem i els guardarem pel final.
PAS 5: Ara ja podem afegir els pebrots, la carxofa, les bajoques i els bolets (sense el suc). Quan ho tinguem cuit hi afegirem el tomàquet i el pebre vermell i acabarem de fer el sofregit.
PAS 6: Ara ja podem tornar a tirar a dins els talls, les herbes aromàtiques i aigua perque vagi fent xup-xup i coure la verdura i fer tovet el tall. Com a mínim uns 20 minuts. Penseu que ho fem amb brasa i es veu l’aigua més de pressa.
PAS 7: Quan ho tinguem confitat ja podem afegir l’arròs.
PAS 8: Remenen una mica i ja podem posar el caldo. Ho deixem coure els 15 minuts reglamentaris, ara sí que podem tirar pel damunt els espàrregs verds i després treiem la flama i les brases més grans per deixar la paella amb poca brasa 8 minuts més que s’acabi de beure el suc i quedi cruixent i solt.
Bon Profit!