Doncs no sempre tinc tot el temps del món per fer el dinar. A vegades només amb mitja hora ho he de fer tot de manera improvisada. L’últim dia, aquestes llenties.
Per 4 persones
Temps: 40 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Possem tots els ingredients a l’olla ràpida, la patata i la ceba tallades petites, els xoriçets sencers.
PAS 2: Cobrim amb aigua, afegim sal i un rajolí d’oli i que façi la feina l’olla.
PAS 3: La meva un cop les dos ratlles a dalt només son 10 minuts i llavors m’espero a que surti l’aire a poc a poc.
PAS 4: Les llenties ténen l’avantatge que es couen molt ràpid i no cal deixar en remull.
El resultat va ser molt bò. Si hagués tingut alguna verdura més per afegir igual li hagués ficat, en canvi, no tenia porc, però per trobar-me un tall eixut i que no hi deixa gust més m’estimo no posar-lo.
Bon Profit!