Se surt de la idea que tenim dels espinacs a la crema. Potser haurien de tenir un altre nom, però com que l’ingredient principal és aquest doncs l’he deixat així. Però ja us dic, no té gaire a veure amb els nostres típics espinacs a la crema. La recepta l’he tret d’un restaurant francès.
Per a 2 persones
Temps: 45 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Netegem bé els espinacs i els tallem. Els bullim 3 minuts, amb sal. Reservem.
PAS 2: Piquem els alls i els sofregim amb una mica d’oli a foc fluix sense deixar que es cremin.
PAS 3: Quan tenim els alls fets, afegim els espinacs.
PAS 4: Afegim la nata líquida, remenem bé i deixem coure una mica fins que redueixi, però no del tot.
PAS 5: Estenem el pernil dolç i l’omplim amb la crema d’espinacs. Enrotllem i reservem.
PAS 6: Fem una beixamel.
PAS 7: Posem els canelons en un plat de fang. Per damunt hi tirem la beixamel i una mica de formatge ratllat.
PAS 8: Posem al forn a gratinar et voilà, c’est fini.
Bon Profit!