Ai! mare meva, que faré avui per dinar, si no tinc temps! I ahir a la nit no vaig pensar en deixar res preparat. Ahhh! i no em dóna la gana de tornar a menjar algo a la planxa.
Els ingredients d’aquesta recepta sempre els tinc a punt al congelador. Mai se sap quan et faran falta i et treuen d’un embolic.
Per 4 persones.
Temps: 45 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Pelar i tallar la ceba ben petita. Fer un sofregit fosc amb mitja ceba dins d’una olleta. Quan sigui fosc hi afegeixes els caps dels llagostins i les pells. Li dónes un tomb i li fiques aigua i sal.
PAS 2: Mentres es fa el caldo tallem la sepia ben petiteta i la sofregim, després sofregim la resta de la ceba que també hem tallat ben petita.
PAS 3: Quan ho tenim llest afegim l’arròs i el sofregim una mica. Abans de tirar el caldo hi posem els dos sobrets de tinta. Ho deixem coure 14 minuts.
PAS 4: I ho deixem reposar amb el foc tancat 5 minuts més, tapat i amb el foc tancat.
La mama em va regalar 2 paelletes individuals per les nenes i el dia que vaig fer fideus negres per nosaltres a elles els hi vaig fer 2 mini arrossos negres. Els hi va fer una gracia veure que en tenien una per cada una. Volien que els hi parés com al restaurant que et porten la paella a la taula!!
Bon Profit!