Pappardele amb gambes i curri

Un plat molt complert i gustós. El considerem plat únic.

Per 2 persones
Temps:  20 min.
Ingredients:

  • – Parppadelle al funghi de Gallo (75 gr per persona) o tallarines dobles sense  gluten
  • – 1 Ceba
  • – Un grapat de gambes pelades
  • – Un paquet de xampinyons tallats a làmines
  • – 1 raig de crema de llet
  • – Curri al gust
  • – 50 gr. Formatge ratllat
  • – Sal, pebre negre i oli

Elaboració:

PAS 1: Posem a bullir la pasta, mentres fem un sofregit de ceba fosc.

PAS 2: Quan el tinguem llest hi afegim els xampinyons, el curri i el pebre.

PAS 3: I després hi afegim les gambes.

PAS 4: Quan ho tinguem cuit hi afegim la crema de llet i remenem bé. Acabem de coure un pèl més i ja només caldrà afegir la pasta i el formatge ratllat.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie