Tapa de salmó i philadelphia

Per aquesta tapa aprofitem ingredients d’altres tapes i els retallons que ens hagin quedat. Igualment, hem de ser generosos, sinó es veuria pobre i que realment hem fet servir “sobres” i faria lleig.

Per 6 persones
Temps: 20 min.
Ingredients:

  • – Pa de motlle normal o sense gluten
  • – Retallons de salmó fumat
  • – Philadelphia
  • – Caviar
  • – Anet

Elaboració:

PAS 1: Passa el corró damunt del pà de motlle i després li dones forma, en aquest cas amb una copa. Després el poses al forn que es faci ros.

PAS 2: Posem una cullerada de postres de formatge i untem la llesca, després li posem el salmó fumat, siguem generosos. Per acabar de decorar li posem una culleradeta de cafè de caviar i espolsem la llesqueta d’anet.
Si canviem el pa de motlle per pa de motlle sense gluten, encara que sigui més doble, com que l’aplanem amb un corró, queda com volem.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie