Aquest aperitiu amb la salsa rosa ens recorda al còctel de gambes però no té res a veure. Tartaleta fresca de festa.
Fem uns 7 canapès per persona en total, almenys son els que nosaltres ens podem menjar contant que també farem un primer, que serien casi 7 llesques de pa de motlle per persona. Així que segons la varietat i el tamany que triis fer, fes-ne 1 o 2 de cada.
Temps: 20 min.
Ingredients:
Elaboració:
Si ens parem a pensar, quan fem la salsa rosa o la maionesa n’hem de fer quantitat i hem de comprar un pot de caviar, però com que quan fem canapès se’n fan de diferents tipus i els ingredients ja es gasten. Vull dir que no patiu que no se’ns queda la maionesa o la salsa rosa. Hi han més aperitius que en porten. I si no, fem la quantitat de maionesa normal (200cc+ o -) i agafem la que necessitem per acabar de fer una mica de salsa rosa “falsa” (barrejar amb ketchup i unes gotetes).
Tornem a la recepta.
PAS 1: Tallem els palets de surimi en juliana i els barrejem amb la salsa rosa.
PAS 2: Amb una cullereta ho anem posant a les tartaletes
PAS 3: Per guarnir agafem dos bossetes de plàstic transparent i en una hi posem una mica de maionesa i a l’altre de caviar. Fem un mini tallet amb les estisores a la punteta i guarnim primer amb el caviar i després amb la maionesa.
Bon Profit!