Tartaleta de surimi

Aquest aperitiu amb la salsa rosa ens recorda al còctel de gambes però no té res a veure. Tartaleta fresca de festa.

Fem uns 7 canapès per persona en total, almenys son els que nosaltres ens podem menjar contant que també farem un primer, que serien casi 7 llesques de pa de motlle per persona. Així que segons la varietat i el tamany que triis fer, fes-ne 1 o 2 de cada.

Temps: 20 min.

Ingredients:

  • -Mini tartaletes
  • -Salsa rosa
  • -Surimi
  • -Caviar
  • -Maionesa

Elaboració:

Si ens parem a pensar, quan fem la salsa rosa o la maionesa n’hem de fer quantitat i hem de comprar un pot de caviar, però com que quan fem canapès se’n fan de diferents tipus i els ingredients ja es gasten. Vull dir que no patiu que no se’ns queda la maionesa o la salsa rosa. Hi han més aperitius que en porten. I si no, fem la quantitat de maionesa normal (200cc+ o -) i agafem la que necessitem per acabar de fer una mica de salsa rosa “falsa” (barrejar amb ketchup i unes gotetes).

Tornem a la recepta.

PAS 1: Tallem els palets de surimi en juliana i els barrejem amb la salsa rosa.

PAS 2: Amb una cullereta ho anem posant a les tartaletes

PAS 3: Per guarnir agafem dos bossetes de plàstic transparent i en una hi posem una mica de maionesa i a l’altre de caviar. Fem un mini tallet amb les estisores  a la punteta i guarnim primer amb el caviar i després amb la maionesa.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie