Canapè de bacallà fumat

Amb el bacallà fumat també podem fer canapès bons i vistosos i canviar el color de la taula.

Fem uns 7 canapès per persona en total, almenys son els que nosaltres ens podem menjar contant que també farem un primer, que serien casi 7 llesques de pa de motlle per persona. Així que segons la varietat i el tamany que triis fer, fes-ne 1 o 2 de cada.

Temps: 20 min.

Ingredients:

  • -Bacallà fumat
  • -Pebrots del piquillo en conserva
  • -Oli especiat amb julivert
  • -Mantega
  • -Pa de motlle sense crosta normal o pa de pagès sense gluten (la llesca és més prima)

Elaboració:

PAS1: Untem el pa amb mantega que haurem deixat fora de la nevera una estona abans perque estigui més tova. Compte si la desfeu al microones que no exploti o la desféu massa que quedi feta oli.

PAS 2: Anem presentant les llesquetes de bacallà fumat i retallem amb unes estisores. Perque quedi polit et farà falta bastant bacallà.

PAS 3: Guarnim amb una tireta de pebrot del piquillo en conserva i unes gotetes d’oli de julivert.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie