Torradeta de salmó fumat amb formatge tipus philadelphia

Fem uns 7 canapès per persona en total, almenys son els que nosaltres ens podem menjar contant que també farem un primer, que serien casi 7 llesques de pa de motlle per persona. Així que segons la varietat i el tamany que triis fer, fes-ne 1 o 2 de cada.

Ingredients:

  • – Pa de motlle normal o sense gluten
  • – Salmó fumat
  • – Formatge tipus Philadelphia
  • – Caviar
  • – Anet

Elaboració:

PAS 1: Primer de tot prepararem les torradetes amb un motlle rodó de fer galetes. Quan les tinguem totes tallades les posarem al forn a enrossir.

PAS 2: Ara que ja tenim les torradetes les untarem amb el formatge i després, pel damunt hi anirem afegitn el salmó fumat.

PAS 3: Hi ha dos opcions per presentar el salmó, a retallons, i així s’aprofita tot, o sencer, que queda més polit i ben presentat, però has de “malgastar” salmó i necessitaràs més safates de salmó. Per fer aquestos vaig fer servir una sola safata, si hagués fet el tall sencer n’hagués necessitat el doble.

Lo de “malgastar” és un dir, perque no es llança res. Ja ho aprofitarem després.

PAS 4: Finalment per acabar de decorar hi afegirem el caviar, posant-lo dins d’una bosseta de plàstic com si fos una màniga pastissera, fent un tallet en una punta.

Si téns anet, el pots barrejar amb el formatge abans d’untar. I si no t’agrada el caviar, pots acabar de decorar espolsant una mica el salmó amb anet.

Aquesta vegada vaig optar pel caviar.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie