Canapè de còctel de gambes

Ja que fem canapès, avui el còctel de gambes també el presentarem com un canapè.

Fem uns 7 canapès per persona en total, almenys son els que nosaltres ens podem menjar contant que també farem un primer, que serien casi 7 llesques de pa de motlle per persona. Així que segons la varietat i el tamany que triis fer, fes-ne 1 o 2 de cada.

Temps: 30 min

Ingredients:

  • – Pa de motlle sense crosta normal o pa de pagès sense gluten
  • – Ensiam en juliana
  • – Llangostins pelats cuits
  • – Salsa rosa

Elaboració:

PAS 1: Per una banda tallem el pa en triangles.

PAS 2: L’ensiam ben net i eixut el tallem en juliana. Preparem la salsa rosa i els llangostins que poden ser comprats ja cuits els pelem.

PAS 3: Muntem el canapè. Barrejem l’ensiam amb la salsa rosa i els llangostins pelats, però els separem una mica amb la cullera. Farcim el pa amb l’ensiam i la salsa i damunt, que perque faci més goig hi posem 3 llangostins.

Bon profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie