Crema de remolatxa

Vam probar aquesta recepta de crema de remolatxa i ens va agradar molt. Amb la remolatxa al forn i la crema per fi li dono una sortida a les remolatxes.

Per 4 persones
Temps: 1 hora i 10 min
Ingredients:

  • – 1 remolatxa gran (290gr. aprox)
  • – 2 cebes petites
  • – 30 gr. de mantega
  • – 65 gr. de maizena
  • – 1 l. i 1/2 d’aigua
  • – 130 cc. de crema de llet
  • – Oli, sal i vinagre
  • – Guarnició: 2 ous durs, 1/2 ceba petita, 2 cogombrets en vinagre.

Elaboració:

PAS 1: Primer hem de bullir la remolatxa. Netejar, pelar i tallar la remolatxa. Afegir a l’aigua bullint amb sal i fer-la bullir 20 minuts.

PAS 2: Es posa oli en una olleta, s’hi salta la ceba tallada fina i, abans que agafi color, s’hi desfà la mantega i s’hi posa la maizena. Es remena i es va dissolent amb l’aigua. S’hi afegeix la remoltaxa a trossets i la sal. Es fa bullir tot 15 minuts.

PAS 3: Després es tritura tot amb el minipimer i es deixa refredar. Abans de servir-la s’hi afegeix la crema de llet.
Per acompanyar es fa un trinxadet amb la ceba, els cogombrets i l’ou dur, se sala i s’amaneix amb oli i vinagre. Es serveix a banda.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie