El peix quan és fresc no necessita gaires complicacions que ell sol en té prou. Potser direu, sí sí, però hi ha posat llimona. Només l’he posat per donar-li una punteta de gust que quasi bé ni es nota. I si, ja sé que la llimona es posa quan no és prou fresc així disimula. No és el cas.
Per 2 persones
Temps:
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Traiem la panxa i les aletes a les daurades i escatem una mica.
PAS 2: Mentres es calenta el forn les posem a la safata i els hi fem 2 talls per la meitat, només les marquem. Li tirem una mica de sal, pebre.
PAS 3: Li posem les rodanxes de llimona al damunt i un raig d’oli.
PAS 4: Ja només cal posar-ho al forn i que es cogui. No us poso temps de cocció perque ho faig a ull. De tant en tant miro amb la forquilla si la panxa està cuita per dins. Un cop cuita no cal esperar més. Si et passes de cocció queda el peix eixut i no val res. Més val que quedi tendre i melós, no?
Bon Profit!