Què hi pot haber més apetitós que una taula de formatges ben presentada. Triem formatges tan forts com suaus de gust. Personalment ens agraden els fortos.
Per 8 persones
Temps: Entre 10 i 20 minuts (depèn de si ens fem tallar el formatge)
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Vam tallar el formatge que ho permetia per la seva consistència i vam deixar els altres dos que haguessin quedat fets pastetes.
PAS 2: Vam tallar també el codonyat per facilitar servir-se. Ho vam presentar a la safata i llestos.
Combinacions de formatges:
Podem preparar també una selecció de formatges estrangers o mesclar alguns d’ells amb els nostres, per exemple.
És convenient que en totes les combinacions que preparem es mesclin sempre els formatges forts, curats, amb altres més suaus, mantegosos i frescos.
Al anar combinant diferents textures i gustos és un plaer indescriptible.
Tampoc oblidem que en totes les combinacions li van bé sempre un Rocafort o qualsevol altre blau.
Bon Profit!